Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Folies & Dispensers

Veelzijdige, praktische PVC vershoudfolies en aluminiumfolies. Leverbaar in alle gangbare maten en breed inzetbaar.

Efficiënt, hygiënisch en gebruiksgemak

Onze PVC verhoudfolies zijn beschermend, scherp geprijsd en uiterst veelzijdig. De folies zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen en hebben uitstekende kleef (cling) eigenschappen. Vershoudfolie navulrollen (refill rollen) zijn leverbaar in drie maten (30cm, 45cm en 60cm breed) en te gebruiken in (RVS) dispensers. Ook leverbaar in handige dispenserdozen en perfo-rollen.

Aluminiumfolie is onmisbaar de Horeca en Catering. Geschikt voor de oven én vriezer. Geur- en smaakloos, stevig en je kunt het snel en eenvoudig afscheuren én vouwen. Alu folie is verkrijgbaar in meerdere diktes, lengtes en breedtes. In handige dispenserdozen en navulrollen. 

Topsealfolie? Afsluiters met meerwaarde

DisposableDirect levert transparante sealfolies uit voorraad. Geschikt voor alle soorten schalen en sealmachines. Wil je ovenbestendige (CPET) schalen sealen, kies dan voor Mylar folie. Hittebestendige topseal- en flowpackfilm met uitstekende, beschermende eigenschappen. Veelzijdig en soepel. Ook geschikt voor APET schalen.

PP schalen sealen? Kies dan voor een van onze gelamineerde sluitfolies. Met uitstekende 'peel' eigenschappen, glashelder, soepel en geschikt voor gebruik in de magnetron. Leverbaar met en zonder Anti-Fog (beperken van condensvorming).


Meer info, klik op de folie van jouw keuze. Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd