Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Topsealfolies

Transparante sealfolie, uit voorraad leverbaar en tegen de beste prijs! Koop sluitfolie gezamenlijk met onze PP menubakken en profiteer ook van gratis verzending (>€200,-). Onze topsealfolie is geschikt voor alle soorten sealers.

 

Ovenbestendige CPET schalen sealen?

Mylar folie en CPET schalen zijn een perfecte combinatie. Deze topkwaliteit topseal- en flowpackfilm heeft niet alleen uitstekende beschermende eigenschappen in de retail-schappen, maar ook in de vriezer, magnetron én oven. De polyester sealfilm garandeert een uitstekende bescherming van de inhoud en een aantrekkelijke presentatie van jouw overheerlijke maaltijden. De folie is veelzijdig en soepel en ook geschikt voor APET schalen.

PP schalen betrouwbaar sealen

Onze gelamineerde sluitfolies hebben goede 'peel' eigenschappen en zijn geschikt voor gebruik in de magnetron. De folies zijn geschikt voor het sealen van een onze PP 1-, 2- en 3 vaks maaltijdschalen. De folie is glashelder en soepel. Jouw overheerlijke kant-en -klaar maaltijden worden aantrekkelijk gepresenteerd. De folie is leverbaar met en zonder Anti-Fog (AF) voor het minimaliseren van condensvorming.

Topsealfolie bestellen doe je gemakkelijk en snel bij TopsealDirect. Kies je favoriete product, reken af in een veilige omgeving en ontvang je bestelling binnen 24 uur al in huis. 

Klik voor meer informatie op de sluitfolie van uw keuze.  

 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd