Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Wijnglazen en Champagneglazen

Disposable wijnglazen, shotglaasjes en champagneglazen, maar wél met exact de goede uitstraling? Onze feestelijke wegwerpglazen op vaste voet maken van elk feest een succes. Ze zijn niet alleen prachtig gevormd, maar ook glashelder, licht en hygiënisch in gebruik. 

Stijlvol, makkelijk en hygiënisch

Plastic Wijnglazen liggen makkelijk in de hand en hebben een prettige drinkrand. Stijlvolle disposable glazen met vaste voet, bijna niet van echt te onderscheiden! Vul ze met rode, witte of mousserende wijn of een zomerse rosé. Onze wegwerp champagneglazen met sierlijke hoge voet hebben een mooie, slanke vormgeving. Leverbaar in glashelder, maar nu ook in zilver, zwart en wit!  Duitse topkwaliteit met een mooie, luxueuze uitstraling. Ook goed, maar net iets voordeliger: ons champagneglas 'budget'

Wegwerp wijnglazen en champagneglazen voor ieder Evenement!

Luxe drinkglazen zijn uitermate geschikt voor binnen- en buitenevenementen. Van festivals tot eigen tuinfeest! En bij DisposableDirect vind je kunststof champagneglazen, wijnglazen, shotglaasjes, maar ook longdrinkglazen tegen de allerscherpste prijzen!

Op zoek naar het juiste wijnglas, champagenglas? Klik voor alle info op een afbeelding.

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd