Blog post

Palmblad disposables: 100% natuurlijk, volledig duurzaam!

Nieuw in onze shop! Een compleet assortiment Palmblad wegwerpservies. 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en eerlijk en duurzaam geproduceerd.

19 januari 2022

Snel bedrukte koffiebekers nodig? Binnen 5 dagen geleverd!

Binnenkort een evenement op de planning? Actie op je sportclub? Jubileum? Hoe leuk is het om je gasten koffie aan te bieden in mooie, gepersonaliseerde koffiebekers met je bedrijfslogo, een pakkende slogan, foto of misschien wel gewoon een nieuw, fris, hip ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedrukken koffiebekers in vier verschillende maten, vanaf 250 stuks en met 10 werkdagen (of zelfs 5!) geleverd.

2 april 2019

Zin om een feestje te geven! Een paar tips.

Binnenkort een feestje? Plastic (wegwerp) glazen zijn dan niet alleen erg handig, maar ook uiterst praktisch. Disposables voor een geslaagd feest! 

15 oktober 2018

Kartonnen bekers in kleine oplage bedrukken!

Koffiebekers met print voor kinder- of jubileumfeestje? Het verrassingseffect is groot. Nu bestellen in kleine oplages via DisposableDirect.nl (v.a. 250 stuks).

28 september 2018

PETTY®. Het plastic bierglas voor Events!

De populaire plastic bierglazen 0,2/250 zijn nu ook in een PET variant leverbaar! De PETTY® bierbeker is dé nieuwe vriend van de echte horecaprofessional op festivals. 

13 juni 2018

Geen feest zonder disposable bakjes en schalen

Een goed feest of evenement kan niet zonder disposable bakjes, cups of schalen. Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen en snel geleverd. 

12 juni 2018

IJs- en Smoothiebekers snel bedrukken

Nederlanders zijn echte ijsliefhebbers. Gemiddeld eten we zo’n 8 liter ijs per jaar. Roomijs, sorbetijs of softijs, we lusten het allemaal!

4 mei 2018

Wat betekent Disposable?

Disposable, synoniem voor wegwerpartikel. Alles voor éénmalig gebruik. Gemak, want na afloop het feestje heb je alle disposables in no-time opgeruimd

24 november 2017

PET glazen: de milieuvriendelijkste keuze!

Als leverancier van disposables krijgen we regelmatig de vraag of onze producten niet onnodig belastend zijn voor het milieu, maar dat is niet helemaal terecht.

6 oktober 2017

Een geslaagd feest met handige disposables

Snel een feestje? Gelukkig is er DisposableDirect waar je eenvoudig en snel je wegwerpservies aanschaft. Kies uit een breed aanbod disposables!

23 juni 2017