Een goed georganiseerd feest of evenement kan niet zonder disposable bakjes, cups of schalen. Van menuschalen tot cups voor saus en snackbakjes, je vindt het allemaal online bij DisposableDirect. Hoogwaardige kwaliteit, scherpe prijzen en snel geleverd. Het is een ideale oplossing voor partijen waar veel mensen aanwezig zijn. Niemand heeft naderhand zin in een enorme berg afwas. Disposable items zijn de uitkomst. Na afloop verzamel je alles en deponeert het bij het plastic afval. Ideaal toch? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van disposable bakjes, cups en schalen.

Voordelen

Om te beginnen is het aanbod zeer divers, dat betekent dat je dus altijd de juiste schaal of cup vindt voor bij dat ene gerecht. Denk aan verzegelbare cups inclusief deksel, bakjes voor hamburgers of een menubox. Daarnaast heeft het servies een mooie uitstraling en zijn ze breed inzetbaar. Kortom, servies met een authentieke uitstraling en moderne touch. Ben je op zoek naar een budget oplossing of iets luxer? Bij DisposableDirect hebben ze het allemaal voor je.

Recyclebaar

De items zijn goed mee te nemen en stapelbaar dankzij het lichte gewicht. Wil je voor een bepaalde gelegenheid ook disposable bekers bestellen? Goed idee! Deze zijn slagvast en splintervrij, heel veilig dus. Wist je dat iedere plastic beker volledig recyclebaar is? Bovendien zijn PET glazen beter voor het milieu dan glas. PET is polyester dat onder verhitting makkelijk te vormen is. De glazen zijn sterk, laten geen gas en reukstoffen door en zijn een goede elektrische isolator. In de webshop kom je ook PP glazen tegen, wat een afkorting is voor polypropeen. Een zeer sterk en flexibel plastic dat resistent is tegen chemische stoffen en bewerkingen.

Altijd de juiste uitstraling

Ga je voor fris wit of transparant of een kleurtje? Bakjes, cups en schalen zijn er in diverse soorten, maar je weet hier altijd zeker dat je servies de juiste uitstraling heeft dankzij DisposableDirect én dat je nooit te veel hoeft te betalen. Geschikte items gevonden? Plaats eenvoudig je bestelling, na een paar klikken worden je producten binnen no time bezorgd. Goed, snel en voordelig. Meer weten? Breng een bezoek aan de website.