Organiseer je binnenkort een bedrijfs- of privéfeestje? Gelukkig is er DisposableDirect, waar je eenvoudig en snel je wegwerpservies aanschaft. Wij hebben een breed assortiment mooie en handige disposables om er een écht feest van te maken. Wil je in een groot gezelschap iedereen snel van een drankje voorzien dan zijn wegwerpglazen een geweldige oplossing en voor de bijpassende hapjes leveren we verschillende soorten wegwerpbordjes. Lekker relaxt, want wegwerpglazen of servies hoef je mooi niet af te wassen. Na afloop verzamel je alles uiteraard als plastic afval. Breng ze naar een speciale container of plastic zakken, want door afval te scheiden help je mee het milieu te sparen.


Borden, kies ik dan voor suikerriet of kunststof?

In de online shop van DisposableDirect vind je handige wegwerpborden, van plastic en suikerriet. Suikerriet borden bestaan voor het grootste gedeelte uit het recyclebare restafval van natuurlijke suiker. Voor de productie van suikerrietborden wordt dit restproduct, ook wel ‘begasse’ genoemd gebruikt. Begasse ontstaat wanneer het sap (voor de suikerproductie) uit het suikerriet wordt geperst. Het restproduct wordt fijn gehakt tot cellulosepulp wat als grondstof gebruikt wordt voor de verdere verwerking tot bordjes. Deze suikerrietborden doen niet onder voor plastic borden. Ze zijn stevig, stabiel en breken niet. Daarnaast zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk! Maar uiteraard kun je ook kiezen voor de populaire plastic borden. We hebben ze in diverse soorten en kwaliteiten.


Ook handig! Wegwerpbestek!

Op een feest wil je vooral genieten. En wanneer je naast wegwerpbordjes ook gebruik maakt van ons bestek en wegwerpglazen hoeft er niemand meer aan die eindeloze berg afwas! Plastic bestek hoeft zeker niet saai te zijn. Neem bijvoorbeeld ons Metal-look wegwerp bestek. Stijl én allure, want gemetalliseerd bestek doet qua uitstraling nauwelijks onder voor ‘echt’ bestek. Dé perfecte keuze voor een stijlvolle tafel, die na afloop in een mum van tijd opgeruimd is. Organiseer je een wat groter evenement en wil je veel mensen uitnodigen? Ons wegwerpbestek ‘DeLuxe’ mag er ook zijn. Goed en stevig bestek, van een zwaardere kwaliteit. Ook leverbaar in zwart! Niet alleen heel handig maar ook mooi.


Maak het feest compleet met feestelijke wegwerp champagne flutes!

Je geeft een feest, omdat er iets te vieren valt. Een goede fles champagne mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wist je trouwens dat de echte champagne maar van drie soorten druiven gemaakt mag worden? De blauwe pinot meunier, de pinot noir of de witte chardonnay. Schudden en knallen is gewoon zonde. Te veel ontsnappende bubbels betekent minder champagne om uit te schenken. Een goed feest verdient, naast een goede champagne ook stijlvolle champagneglazen. En waarom zou je niet kiezen voor plastic champagneglazen? De versies ‘op vaste voet’ zijn erg chique en sierlijk. Leverbaar in verschillende inhoudsmaten en in diverse kleuren, zoals zwart, zilver en wit. Indien gewenst leveren we ze met jouw eigen, stijlvolle bedrukking. Nog een laatste tip: geef je een groot diner? Schenk dan je gasten als aperitief een toegankelijke brut champagne in onze witte champagneglazen. Deze is wat zachter van smaak, het perfecte welkomstdrankje!

Mocht je meer willen weten over de milieubelastbaarheid van wegwerpproducten? Lees dan hier ons artikel over waarom PET wegwerpglazen vaak onterecht als milieu onvriendelijk beschouwd wordt.