Plastic Bierglazen voor evenementen? Kies voor ‘PETTY’ bierbekers!

Swipe to the right
PETTY®. Het plastic bierglas voor Events!
2019-01-24 14:13:54 | Ron Zuiderbeek

De komende maanden is het weer zover: het festivalseizoen! Lekker buiten genieten van al het goede dat de zomerse periode te bieden heeft. Zomer, zon, dans, muziek, dj’s, poëzie, culinaire verrassingen, foodtrucks, kunst… Festivals zijn hot. Alleen al in Nederland kun je je hart ophalen op bijna 1000 kleine, middelgrote en grote festivals, die ieder jaar samen zo’n kleine 30 miljoen bezoekers trekken. En dat aantal stijgt nog steeds. Wat bij geen enkel festival mag ontbreken? Een lekker biertje natuurlijk. Maar dan wel in een écht milieuvriendelijk bierglas. En dan maakt de 100% recyclebare ‘PETTY’ evenementenbeker het feest compleet!

Dé beker voor festivals en evenementen

Bier en evenementen horen bij elkaar. Pure beleving. Maar een verfrissend biertje hoort dan natuurlijk wel in een glas dat voldoet aan de eisen van nú; het moet lekker drinken, commercieel aantrekkelijk zijn én tegelijkertijd milieubewust. Echt recyclebaar dus. Met minimale impact op het milieu. De nieuwe PETTY® evenementenbeker is dan ook een graag geziene gast op élk festival. Speciaal ontwikkeld voor festivals en andere evenementen van groot tot klein. PETTY® is een PET-bierglas met een groot aantal gunstige eigenschappen. Het drinkt heerlijk, is glashelder en biedt voldoende stevigheid. En bedrukt met jouw logo maak je ook nog eens een positief statement.

PETTY®: 100% recyclebaar PET

PETTY is niet alleen klantvriendelijk; het bierglas levert ook écht een positieve bijdrage aan het milieu. De levenscyclus van PETTY® is gebaseerd op duurzame productie, duurzaam gebruik en recycling. Deze unieke PET- glazen zijn vervaardigd uit PET dat maar liefst 100% recyclebaar is! Na gebruik kunnen de glazen eenvoudig worden ingezameld en gerecycled. Van de korrels kunnen weer nieuwe plastic glazen worden gemaakt. Daarmee zorgen we voor een 100% gesloten systeem met 0% waste. Een mooi voorbeeld van waardetoevoeging, in plaats van waardevernietiging. Dat voelt wel zo goed.

Het #1 bierglas voor de echte festival-professional!

De PETTY® is de nieuwe beste vriend van de echte horecaprofessional op festivals. Het glas is leverbaar in diverse inhoudsmaten en  laat zich gemakkelijk vullen. Ideaal, want op evenementen heb je relatief weinig tijd om een lekker biertje te tappen. De PETTY® bierbekers zijn gemakkelijk los te maken van de stapel en soepel te hanteren. Dat zorgt voor een hogere tapsnelheid en minder verspild bier. Het bier dat je schenkt is in een mum van tijd getapt en goed af te snijden. Doe dat in een vloeiende beweging, in de richting waar het schuim over het glas loopt. Houd daarbij de bierspatel niet te plat maar een beetje schuin. Dan wordt het schuim echt goed afgesneden. Zo serveer je binnen no-time een topbiertje met een glimlach!

De PETTY® oogt vol en drinkt heerlijk. Proost!

Ook de festivalbezoekers - jouw klanten dus - zullen de PETTY evenementenbeker waarderen. We hoeven niemand te vertellen dat gebroken glas van traditionele bierglazen een groot risico vormt op evenementen. Plastic bierglazen voor eenmalig gebruik bieden uitkomst. Ze zijn hygiënisch en onbreekbaar, dus beter voor de veiligheid op evenementen en de gezondheid van de bezoekers. Het slanke, gewelfde glas ligt ook nog eens lekker in de hand, is glashelder en drinkt heerlijk. 100% happy klanten dus. En dát is ook feestelijk, toch?

Heb je snel festivalbekers nodig? Eventueel bedrukt met jouw logo?

Ook het gebruiksgemak, de prijs én de communicatieve mogelijkheden van PETTY zijn aantrekkelijk. De bierglazen hebben een standaardhoogte van 107 mm en een maximale inhoud van 250cc (tot aan de rand). Het maatstreepje geeft 200cc aan. PETTY® evenementenbekers zijn verpakt per 1.000 stuks en al leverbaar vanaf € 18,75 per doos. En wil jij je merk of evenement nog meer promoten? Laat dan jouw bierglazen bedrukken. Dat kan vanaf 2.000 stuks en met maar liefst zes PMS-kleuren. Zo kun je je bierglazen voorzien van jouw kleurrijke logo of boodschap.

PETTY® bierbekers gemakkelijk en snel online bestellen

PETTY® bierglazen - maar uiteraard ook alle andere plastic glazen - bestel je gemakkelijk en snel bij onze webshop DisposableDirect.nl. Selecteer het gewenste aantal, reken af in een veilige omgeving en je heb je bierbekers al binnen een werkdag in huis. Bij DisposableDirect.nl ben je verzekerd van de beste service, snelle levering, de laagste prijzen en natuurlijk uitstekende kwaliteit. Heb je een vraag? Wil je meer weten over PETTY® en de mogelijkheden voor bedrukking? Neem gerust contact met ons op. We kunnen je er alles over vertellen.