Draagtassen

Papieren tassen zijn superhandig als draagtassen voor snacks, maaltijden en meer! De tassen zijn uitgevoerd in een bruine KRAFT-look en leverbaar in twee populaire formaten. Bestel ze samen met onze maaltijdboxen, schalen of andere disposables en profiteer ook van gratis verzending.

 1. Papieren tasjes bruin kraft
  Papieren Tassen Bruin/Kraft 17L
  Verpakt per: 200
  € 43,90 Vanaf € 41,30
  Tijdelijk uit voorraad
 2. Papieren Kraft Tassen
  Papieren Tassen Bruin/Kraft 21L
  Verpakt per: 250
  € 53,90 Vanaf € 50,65
  Tijdelijk uit voorraad
 3. Blokbodemzakken Kraft
  Blokbodemzakken Kraft 220x320mm
  Verpakt per: 250
  € 14,25 Vanaf € 13,40
 4. blokzakken bruin kraft
  Blokbodemzakken Kraft 250x280mm
  Al vanaf: 500 stuks
  € 27,45 Vanaf € 25,80

Stoere KRAFT draagtassen

Handige papieren tassen, afgewerkt met platte handgrepen en leverbaar in twee formaten. Perfect te openen en te vullen. Ideaal voor o.a. maaltijden, snacks en andere voedingsmiddelen. Ze worden gevouwen geleverd, dus ze nemen weinig ruimte in beslag. Ook voordelig te bedrukken met logo. Zie ons uitgebreide aanbod.

Blokbodemzakken bestellen? Supersnel geleverd!

Blokzakken zijn ideaal voor het goed en snel verpakken van jouw overheerlijke producten. Ze wijken af van andere zakken door hun unieke (blok)vorm. En door de gekartelde bovenrand zijn ze snel en eenvoudig te openen. Alles blijft stabiel rechtop staan. Dat is makkelijk vullen! Breed inzetbaar. Ideaal voor het verpakken én vervoeren van o.a. maaltijden, snacks en fruit. Onze tip: personaliseer de bruine blokbodemzakken met een logostempel en creëer een mooie, eigentijdse, herkenbare uitstraling. Voordelige blokbodemzakken van DisposableDirect zijn leverbaar in twee populaire formaten.

Naast papieren draagtassen hebben we ook diverse andere disposables voor catering in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan menubakken, snackbakjes of broodzakjes