Suiker & Creamersticks

Het aanbieden van suiker en creamer in de vorm van sticks zorgt voor een professionele uitstraling. Tevens is deze vorm van aanbieden van suiker en creamer hygiënisch en praktisch in gebruik. U hoeft het alleen maar op uw gewenste plaats op bijvoorbeeld kantoor neer te zetten. Uw klanten of bezoekers kunnen dan zelf hun perfecte kopje koffie of thee samenstellen. Zeker wanneer u ook de andere drinkbenodigdheden van Disposable Direct aanbiedt. Bij Disposable direct heeft u ruime keuze aan creamersticks en suikersticks die handig zijn verpakt in herkenbare dispensers. Zo haalt u direct 500 of 1000 stuks in huis. Voorlopig komt u dus niet zonder te zitten!

 1. Combipakket: 500 suikersticks, 500 creamersticks + 1.000 Roerstaafjes
  Voordeelpakket Koffiebenodigdheden
  Al vanaf: 1 stuks
  € 15,90
 2. Suikersstaafjes-4-gram
  Suikersticks 4 gr - dispenser
  Verpakt per: 500
  € 5,95 Vanaf € 5,60
 3. Suikersticks, suikerstaafjes
  Suikersticks 4 grams - doos
  Verpakt per: 1000
  € 9,95 Vanaf € 9,40
 4. Creamerstaafjes 2,5 gram in dispenser - 500 st/ds.
  Creamersticks 2,5 gr - dispenser
  Verpakt per: 500
  € 7,95 Vanaf € 7,45
 5. Melksticks-Creamerstaafjes-2,5-grams-blauw
  Creamersticks 2,5 grams - doos
  Verpakt per: 1000
  € 13,95 Vanaf € 13,10

Geen omkijken naar de voorraad

Naast een nette uitstraling is het gebruik van suikersticks en creamersticks praktisch in gebruik. Ze blijven lang goed en dus heeft u minder omkijken naar uw voorraad. U kunt de suikersticks en creamersticks in een doos van 1000 stuks of een dispenser van 500 stuks bestellen. De doos waarin de sticks worden aangeleverd is dan zelf de dispenser, geen onnodig uitpakwerk dus. Gewoon laten bezorgen en direct gebruiken. Nog handiger: het voordeelpakket! Hierin zitten alle benodigdheden voor een kopje koffie, behalve de koffie zelf. Met 500 suikersticks, 500 creamersticks en 1000 roerstaafjes bent u direct weer voorzien van een mooie voorraad koffiebenodigdheden.

Bestellen & bezorgen

Lang hoeft u niet zonder te zitten, want bestelt u de creamersticks of suikersticks vandaag voor 13 uur? Dan heeft u ze morgen al in huis. Vanaf €4,95 worden bestellingen al bezorgd, de bezorging voor pakketten vanaf €200 worden gratis bezorgd. Betaal gerust op rekening of online. Wat u maar het makkelijkst vindt. Direct nadat u de bestelling geplaatst hebt, ontvangt van ons een ontvangstbevestiging via mail. Deze bevestiging krijgt u ook wanneer het product of de producten op dat moment niet leverbaar zijn. In dat geval nemen wij binnen enkele uren telefonisch contact met u op.

Vragen over creamersticks of suikersticks?

Heeft u vragen over uw bestelling over de mogelijkheden en bezorging van creamersticks en suikersticks? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. De klantenservicemedewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden bereikbaar op +31 (0) 55 767 6100. Liever via mail? Dat kan! Stel uw vragen door een mail te sturen naar klantenservice@packagingdirect.nl. De medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwtjes en aanbiedingen schrijft u zich in voor de nieuwsbrief of volgt u ons via onze socials.