BIO Koffiebekers

De 100% biologisch afbreekbare bekers zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Dit laagje zorgt er tevens voor dat de koffie op temperatuur blijft en voorkomt lekkage. PLA is beter voor het milieu omdat het biologisch afbreekbaar is. Een andere optie zijn de enkelwandige koffiebekers reCUP™. Deze zijn voorzien van een nieuwe en revolutionaire binnenlaag: EarthCoating®: een coating van polyolefine (PE-)hars en calciumcarbonaat. Je kunt deze bio koffiebekers recyclen bij het oud papier. Ze zijn te bestellen in vier formaten. Niet voor niets mogen we onszelf een expert op het gebied van koffiebekers noemen. Onze koffiebekers verzekeren je altijd van de allerbeste kwaliteit!

 1. Koffiebeker BIO 180cc/7oz (karton/PLA) - 2.500 st/ds.
  Koffiebeker BIO 180cc/7oz
  Verpakt per: 2500
  € 69,90 Vanaf € 65,75
 2. Koffiebeker BIO 200cc/8oz (karton/PLA) - 1.000 st/ds.
  Koffiebeker BIO 200cc/8oz
  Verpakt per: 1000
  € 39,90 Vanaf € 37,50

Laat je bio koffiebekers bedrukken

Je beker net dat beetje extra’s geven? Kies er dan voor je koffiebeker te laten bedrukken. Of je nu je logo op de bio koffiebeker wilt zien of een pakkende zin, vrijwel alles is mogelijk! Bio koffiebekers met een opdruk zijn zeer effectief en zorgen ervoor dat jij onder de aandacht wordt gebracht bij je doelgroep. Onze bio koffiebekers zijn uitstekend te bedrukken in full colour voor promotie. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die we jou te bieden hebben.

Snelle levertijd

Bestel je biologisch afbreekbare koffiebekers via ons, dan profiteer je altijd van onze flexibele leveringsmogelijkheden. Ben je op zoek naar bio koffiebekers, maar heeft het geen haast? Onze normale leveringsvoorwaarden voldoen dan. Heb je ze op korte termijn nodig? Kies voor onze snelle levering. Met spoed koffiebekers nodig? Geen zorgen, we regelen het graag voor je. Hoe ruimer je de koffiebekers van te voren besteld, hoe voordeliger. Nadat we akkoord geven op het artwork geldt vaak een minimale wachttijd van 9 werkdagen tot maximaal 3 weken.

Bestel je bio koffiebekers direct online

Milieuvriendelijke, goede en mooie BIO koffiebekers shop je gemakkelijk en snel online via DisposableDirect. Ook voor handige aanvullende accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder en denken altijd met je mee om tot het allerbeste resultaat te komen om jouw bio koffiebekers een persoonlijk tintje te geven.