Duurzame Koffiebekers bedrukken (reCup®)

Net even meer opvallen met uw mooie, duurzame koffiebekers? Kies ervoor ze te laten bedrukken. Op deze manier weet u zeker dat u gezien wordt. Duurzame koffiebekers bedrukken regelt u gemakkelijk bij DisposableDirect. Wij bedrukken koffiebekers in alle gangbare formaten, in diverse technieken (digitaal, flexodruk, offsetdruk) en met iedere gewenste levertijd. Of het nou om één kleur of full colour gaat, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit én de laagste prijs. Gegarandeerd bij iedere hoeveelheid. Bio koffiebekers bedrukken we op meerdere locaties in Europa, maar ook in China. Wat de beste mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Vraag ons gerust om advies.

 1. reCUP™
  Espresso Koffie bekertjes duurzaam bedrukt logo
  Duurzame beker bedrukt 115cc
  Al vanaf: 3.000 stuks
  € 469,00
 2. reCUP™
  Bio koffiebekers bedrukken 180
  Duurzame beker bedrukt 180cc
  Al vanaf: 2000 stuks
  € 390,00
 3. reCUP™
  Recyclebare Cups To Go 200cc 8oz bedrukken
  Duurzame beker bedrukt 200cc
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 310,00
 4. reCUP™
  Bekers Duurzaam To Go met eigen Logo
  Duurzame beker bedrukt 300cc
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 340,00
 5. BIO CUP
  Bio bekers dubbelwandig bedrukken 200
  Hot Cup BIO 200 100% bedrukt
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 360,00
 6. BIO CUP
  BIO Cups PLA coating bedrukken 300ml
  Hot Cup BIO 300 100% bedrukt
  Al vanaf: 1.000 stuks
  € 370,00
 7. BIO CUP
  Bio dubbelwandig beker bedrukken 400ml
  Hot Cup BIO 400 100% bedrukt
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 410,00

Deze koffiebekers mogen bij het oud papier

De kartonnen koffiebekers uit onze nieuwe, revolutionaire reCUP™-lijn zijn stevig, veilig en uiteraard absoluut lekvrij. Maar ze hebben een groot voordeel ten opzichte van traditionele koffiebekers: ze kunnen na gebruik gewoon in de papierbak! reCUP™ koffiebekers zijn voorzien van een nieuwe en revolutionaire binnenlaag: EarthCoating®. Een coating die 100% kan worden gerecycled bij het oud papier. Daarmee biedt u d gebruikers een koffiebeker die niet alleen in naam ‘duurzaam’ is, maar ook écht 100% kan worden hergebruikt. Milieuvriendelijk én lekker makkelijk!

Laat een goede indruk achter

Onze reCUP™ koffiebekers zijn in functionaliteit en uitstraling net zo veelzijdig als traditionele koffiebekers. Ze uitstekend fullcolour te bedrukken voor promotie, waarmee u uw organisatie of bedrijf op een 100% duurzame manier duidelijk kunt onderscheiden. De ‘bekers die bij het oud papier kunnen’ zijn leverbaar in de vier meest gangbare inhoudsmaten. Van compacte espressobekers tot een grote 16oz beker voor een Latte of een ‘shake on the go’. We leveren uw bestelling met bedrukte reCUP™ koffiebekers binnen maximaal 3 weken af op iedere gewenst adres in Nederland en België!

Bestellen & bezorgen

Wanneer u de duurzame koffiebekers vandaag voor 13 uur bestelt, dan heeft u ze morgen al in huis. Vanaf €4,95 worden bestellingen al bezorgd. De bezorging voor pakketten vanaf €200 worden gratis bezorgd. Betaal gerust op rekening of online. Hoe meer koffiebekers u tegelijk afneemt, hoe meer korting u krijgt. Het kortingspercentage groeit namelijk mee met de toename van het aantal bestelde koffiebekers. Op die manier loont het om groot in te slaan. Bij vragen en aanvullende informatie kunt u tijdens kantoortijden altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan zowel telefonisch als via mail. Onze klantenservicemedewerkers staan u graag te woord en vertellen u over de mogelijkheden.