Borden

Bij DisposableDirect kun je niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment plastic borden, maar ook suikerriet borden. Verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. In wit en zwart. Ook leverbaar in handige combipakketten. Voor elk gebruiksmoment én toepassing is er wel een handig plastic of suikerriet bord leverbaar. Onmisbaar in de horeca en catering.

 1. Suikerriet Borden 17 cm
  Suikerriet Bord 1v 180mm
  Verpakt per: 1.000
  € 54,50 Vanaf € 51,20
 2. OP = OP
  Suikerrietborden sale
  Suikerriet Bord 1v 180mm
  Verpakt per: 600
  € 27,50
 3. Borden bagasse suikerriet 23cm
  Suikerriet Bord 1v 230mm
  Verpakt per: 500
  € 29,90 Vanaf € 28,20
 4. Bio Borden Suikerriet
  Suikerriet Bord Vierkant 200mm
  Verpakt per: 500
  € 46,15 Vanaf € 43,40
 5. Suikerriet borden vierkant
  Suikerriet Bord Vierkant 260mm
  Verpakt per: 500
  € 83,95 Vanaf € 78,90

Bestel plastic borden online

Organiseer je een barbecue, bedrijf- of buurtfeest of ander evenement, dan zijn handige plastic wegwerp borden een uitkomst. In ons ruime assortiment vind je vast het bord wat je zoekt. Praktisch, veelzijdig, hygiënisch en bij DisposableDirect ook nog eens extra voordelig geprijsd. En in een mum van tijd heb je alles zo weer opgeruimd en –ook belangrijk- geen afwas! We hebben een ruim aanbod met plastic borden. Wit, zwart, rond of vierkant: we hebben veel soorten en maten op voorraad. Daarbij kun je het zelf zo gek maken als je wilt. Wil je goedkope plastic borden kopen? Of wil je graag wat meer geld uitgeven voor extra stevige plastic borden. Dan kan dit natuurlijk ook!

Bagastro serie: vierkant, rond of extra diep

Bagastro borden zijn gemaakt van suikerriet en hout pulp. 3 opvallende en unieke uitvoeringen: rond, vierkant en extra diep. Iedere serie is verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo heb je al een klein vierkant bordje van 8cm tot onze extra grote 20cm uitvoering. Aantrekkelijk verpakt per 120 stuks. De duurzame borden hebben niet alleen een mooie vormgeving, ze zijn ook nog eens erg praktisch in gebruik. Bagastro borden bestaan voor een grootste gedeelte uit bagasse (ca. 70%), aangevuld met 30% FSC houtpulp. Het bagasse is eigenlijk een restproduct, wat ontstaat bij de productie van suikerriet. Vroeger werd dit materiaal verbrand, maar tegenwoordig krijgt het materiaal een tweede leveren in de vorm van allerlei bio disposables.

Wegwerp suikerriet borden: 100% composteerbaar

Suikerriet disposables zijn gemaakt van het afval van de suikerriet industrie. De producten zoals borden, bekers en menuboxen zijn 100% biologisch afbreekbaar en de CO2 footprint is zelfs vaak een stuk gunstiger dan bijvoorbeeld papier. Suikerriet is ook een relatief stevig materiaal en daarom bij uitstek geschikt is voor disposables. De producten zorgen voor een mooie, natuurlijke presentatie. Suikerriet borden zijn leverbaar in rond en vierkant en in diverse formaten. Deze wegwerp bagasse borden zijn een prima alternatief voor plastic borden.

Borden gemakkelijk en snel online bestellen

Plastic servies bestellen doe je gemakkelijk en snel bij DisposableDirect. Van plastic bestek tot wegwerpbekers. Kies je favoriete product, reken af in een veilige omgeving en ontvang je bestelling binnen een werkdag al in huis. Bij ons ben je verzekerd van de beste service, snelle levering, gegarandeerd de laagste prijzen en natuurlijk uitstekende kwaliteit. Heb je een vraag over disposables? Neem gerust contact met ons op.