Servetten

Maak het uitserveren van je belegde broodjes, snacks of andere lekkernijen af met servetten. Mooi gepresenteerd, hygiënisch en handig om vieze vingers mee te voorkomen! Duurzaam 1-laags BIO of 2-laags wit voor een chique uitstraling.

  1. BIO
    Servetten BIO 30cm
    1-laags BIO Servet 30cm
    Verpakt per: 4.000
    € 20,90 Vanaf € 19,75

1-laags BIO servetten; een duurzame keuze en komt altijd van pas!

Servetten gemaakt van 100% gerecylced papier; een duurzame keuze! Maak de natuurlijke uitstraling van je assortiment compleet met deze zandkleurige servetten. Per 4.000 stuks verpakt in een doos.

2-laags servetten. Handig en multifunctioneel!

Onze voordelige, witte servetten zijn gemaakt van 100% cellulose. Ze zijn daarom witter van kleur en het materiaal verpulvert niet. De servetten komen overal en altijd van pas. Leg ze bijvoorbeeld op de toonbank, vitrine of geef ze mee met een heerlijk broodje, ijsje of snack. Voordelig verpakt per 2.500 stuks.

Netjes gepresenteerd én praktisch gemak!

Servetten zorgen er natuurlijk voor dat je je product netjes presenteert maar zorgen natuurlijk ook voor schone handen. Ze passen perfect bij de Voordeelset BIO, bestaande uit houten bestek en suikerriet borden, die in twee verschillende maten verkrijgbaar is. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.