Plastic Shotglaasjes

Geef jij binnenkort een feest of evenement waarbij de feestvreugde verhoogd wordt met een aantal gezellige shotjes? Met de heldere plastic shotglaasjes van DisposableDirect smaken die shotjes nog net wat beter. Ook voor het laten proeven van jouw product op een horecabeurs is een klein borrelglaasje een ideale oplossing. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste plastic shotglazen in huis.

 1. Plastic Shotglazen proefglaasjes
  Shotglas Klein 20cc (PS)
  Al vanaf: 1.000 stuks
  € 22,10
 2. shotglaasjes borrelglaasjes goedkoop 40 cc
  Shotglas Budget 40cc (PS)
  Al vanaf: 1000 stuks
  € 28,80 Vanaf € 27,05
 3. PP
  Shotglaasjes PP Goedkoop
  Shotglas 40cc (PP)
  Verpakt per: 2.000
  € 53,90 Vanaf € 50,75
 4. Plastic Shotglaasjes wegwerp 40cc
  Shotglas 40cc (PS)
  Verpakt per: 2000
  € 63,00 Vanaf € 59,00

Verschillende maten plastic shotglaasjes

In ons assortiment vind je plastic shotglaasjes of borrelglaasjes plastic in verschillende soorten en maten. Heb jij de kleine plastic borrelglazen alleen maar nodig voor echte shotjes, waarbij je het kleine plastic glaasje in één teug leegdrinkt? Ga dan voor de 20cc plastic shotglazen. Dit is het kleinste soort dat je in ons assortiment, en ideaal voor een shotje Jägermeister op een koude winterdag of een gezellig sambucaatje op een feestje. Iets grotere shotglaasjes van plastic zijn onze 40cc varianten. De budget plastic shotglaasjes van 40cc zijn voor eenmalig gebruik en daarmee heel geschikt voor bijvoorbeeld het schenken van shotjes op festivals of om te gebruiken als proefglaasjes op beurzen en evenementen. Zie jij jouw plastic shotglaasjes graag écht glashelder, en net iets steviger? Ga dan voor onze reguliere 40cc-shotglaasjes van Duitse topkwaliteit. Stevig, glashelder, heel mooi gevormd en nauwelijks van echt te onderscheiden.

Shotglaasjes plastic, op een voet

Op zoek naar wegwerp borrelglaasjes plastic met net dat beetje extra cachet? Of voor op een feestje op evenement waar gasten op leeftijd verwacht worden, die houden van een echte ouderwetse borrel in dito glas? Kies dan voor onze plastic shotglazen op voet, van 40cc. Een jenever, citroenbrandewijn of bessen laat zich uitstekend schenken in deze chique glazen van glashelder kunststof. Maar ook reguliere shotjes of drankjes om te proeven krijgen net iets meer uitstraling in zo’n glas op voet. Je kunt deze shotglazen plastic zelfs gebruiken als klein wijnglas, en dat maakt ze multi-inzetbaar. Kortom, shotglaasjes plastic zijn er praktisch

Plastic borrelglaasjes Met logo

Zou je de shotglaasjes plastic graag laten bedrukken met, bijvoorbeeld, jouw bedrijfslogo of festivalnaam? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Lever jouw artwork of tekst aan via een EPS of PDF bestand en wij gaan voor jou aan de slag. Het bestand kan je heel makkelijk uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling. Heb jij maar één kleur nodig, of wil jij jouw bedrukking in full colour? Alles kan.

Plastic shotglaasjes eenvoudig online bestellen

Jouw plastic shotglaasjes of plastic borrelglaasjes bestel je snel en gemakkelijk online bij Disposabledirect. Kies jouw favoriete glaasjes, de juiste maat en de eventuele bedrukking, en plaats je bestelling. Wij gaan voor jou aan de slag en zorgen ervoor dat je de shotglaasjes in plastic zo snel mogelijk in huis hebt. Bovendien kun je bij ons terecht voor diverse diverse andere soorten plastic glazen, als wijnglazen, bierglazen of champagneglazen

Vragen over shotglaasjes plastic?

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over ons assortiment plastic shotglazen of plastic borrelglazen, of wil je weten wat er mogelijk is bij een grote order? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.